IT-VÆRKSTEDET 

IT-værkstedet på Hjørring Produktionsskole er et tilbud til dig, der er interesseret i computer og alt, der har med IT-verdenen at gøre.
Med udgangspunkt i dine interesser og færdigheder kan vi i fællesskab tilrettelægge et værkstedsforløb med masser af projekter som f.eks. produktion af skoleblad, hjemmesider, brochurer, foldere og meget andet. Vi vil bl.a. arbejde i Adobe Photoshop samt InDesign og selvfølgelig anvende Microsoft Office-pakken med bl.a. Word og Excel. Vi skal ud i marken og fotografere og derefter hjem for at efterbehandle billederne i Photoshop. Billederne bruger vi senere i produktionen af f.eks. hjemmesider og foldere.

På IT-værkstedet lærer du f.eks. tekstskrivning i tekstbehandlingsprogrammer, almen viden om computer, foto/video, billedbehandling etc. alt sammen viden, som du kan få brug for uanset hvilken uddannelse eller hvilket job, du vælger. Vi anvender software og udstyr, som ligner det, der anvendes på de fleste uddannelsesinstitutioner og ude i arbejdslivet.
Måske er du rigtig dygtig til et eller andet med en computer eller har en god idé, som du vil dele med os andre, men uanset hvad, så kan du prøve det af på IT-værkstedet.

Desuden kan IT-værkstedet f.eks. tilbyde en introduktion til:

  • Kommunikation på nettet: mail, sociale netværk, chat, nyhedsbreve, blog…
  • Søgning på nettet: jobsøgning, søgning af almen information…
  • Hardware: netværk, opgradering, installation af software…
  • Computer i det daglige: vedligehold, sikkerhed, virus…
  • Software: relevant software for forskellige faggrupper – design, musik…

På IT-værkstedet sidder vi meget foran computeren og for at undgå, at vi helt smelter fast til stolen og bliver trætte, bruger vi også tid på at bevæge os lidt, f.eks. med en gåtur eller en lille fotosafari i den ”vilde” natur.

 

Linieleder
Claes Herold Persson
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
98 90 00 33
41 93 68 63