IT, Musik og Kunst var på Råt & Godt – et værksted i udvikling

IT, Musik og Kunst var på Råt & Godt – et værksted i udvikling.

Her ser du nogle billeder, som eleverne har taget og redigeret i Photoshop, med udgangspunkt i materialer, udtryk og detaljer, der svarer til konceptet Råt & Godt – et værksted i udviklingt. Tak for en god rundvisning

Råt&Godt er et socialøkonomisk værksted i Ålborg, der motiverer, styrker og ruster de unge gennem autodidakt læring og arbejde i værkstedet.
Værkstedet er baseret på håndværksmæssige opgaver som produktion af brugskunst, pynte genstande og boligartikler, men også større specialopgaver/projekter for private, institutioner og virksomheder. Produktionen sker i samarbejde med udsatte unge på kanten af loven og/eller arbejdsmarkedet og alle produkter og projekter laves af genbrugsmaterialer, da Råt&Godt mener at både unge og materialer fortjener en chance til; et nyt liv.
Her kan du mærke stemningen i de rå vægge og i de over 100 år gamle lokaler, med 4 meter høje kakkelvinduer, der giver et fantastisk lysindfald, gammel smede esse og højt til loftet. En atmosfære, der danner den unikke stemning og de perfekte rammer for Råt&Godt’s koncept.

Råt&Godt – Urban City
Urban City, UC, er et projekt, som har til formål at hjælpe iværksættere og mindre virksomheder, på vej mod deres drøm som selvstændige erhvervsdrivende.